Az extra biztonság az ütésálló iPhone 6s tok

Ütésálló iPhone 6s tok
Ütésálló iPhone 6s tok

Az iPhone 6s méretének növekedése és a korábbi modellekhez képest, csúszósabb anyagból készült kialakítása miatt, érdemes egy biztonságot nyújtó tokot választani az igényes modellre. Válogathatunk számos típusban, de a leginkább kiemelkedő az ütésálló iPhone 6s tok, ami a megszokottnál erősebb, hatékonyabb védelemre is képes.

Az ütésálló tokok egyik legnépszerűbb modellje a Ballistic termékcsalád, amit Amerikában gyártanak és kifejezetten extrém körülményekre lett kifejlesztve, így hát bátran használhatjuk kirándulások, túrák alatt, bármikor, bármelyik pillanatban, de nem kell félni az időjárási körülményektől sem, mivel használhatjuk hóban és esőben is akár.

Természetesen az ütésálló iPhone 6s tok nemcsak extrém körülmények alatt játszik védőszerepet, mivel a mindennapi használatra is tökéletesen alkalmas, hiszen a tok áttetsző megjelenése nem homályosítja el az eredeti iPhone designt. Tökéletes védelmet biztosít, akár fejmagasságból való leesés ellen is, köszönhetően a speciálisan kialakított ütköző zónáknak, ezek mellett karcálló és rezgéscsillapító funkciót is betölt.