Aranybarna színű nádcukor

Nádcukor
Nádcukor

Mit tehet abban az esetben, ha szeretne egészségesebb alternatívát keresni a fehércukor helyett? Ilyenkor szóba jöhet a nádcukor használata is, ami többek között a Fittkuckó oldaláról is megvásárolható. Egyáltalán nem kerül sokba, hiszen fél kilóért cserébe csupán 750 Forintot kell fizetni.

A nádcukor íze szinte ugyanolyan, mint a fehércukoré, ezért egyáltalán nem lesz nehéz az átállás. Ne feledje, hogy a termékben ásványi anyagok (pl. kálium, kálcium, vas) is vannak, ami újabb érv lehet a fogyasztás mellett.

További előnyt jelent, hogy a szervezet jól fel tudja dolgozni a nádcukrot. A termék vegyi értelemben nem volt kezelve, ezért nem jelent akkora terhelést a fogyasztása. A nádcukor tápanyagtartalma részletesen ki van elemezve a Fittkuckó oldalán, ezért látogasson el ide, ha kíváncsi ezekre az adatokra!

Ha elnyerte a tetszését, akkor nyugodtan tegyen vele egy próbát, mert a szervezete hálás lesz a váltásért! A cukrot használhatja például süteményhez, kávéhoz, teához, vagy bármi máshoz.