Amikor kell, segít a Scitec BCAA glutamine!

Scitec Bcaa glutamine

Amikor erőteljes fizikai munkát végzünk vagy keményen sportolunk, csökken a szervezetünkben az aminosavak szintje, így romlik a teljesítményünk is.

A BCAA bevitelével képes a szervezet glutamint előállítani, aminek a katabolikus folyamatok megelőzésében és a sejtek térfogat-növekedésében van nagy jelentősége. Ahhoz, hogy kevesebb glutamint kelljen pluszban bevinni a sportolók szervezetébe, ajánlott a Scitec BCAA glutamine fogyasztása. Ezek a BCAA-k ugyan teljes értékű táplálkozás során vagy proteinporok segítségével is bevihetőek, de a hatásukat ebben az esetben lényegesen lassabban fejtik ki. Főként azon sportok művelői profitálhatnak rengeteget a Scitec BCAA glutamine szedéséből, akik gyorsaságot és kitartást kell produkáljanak.

Ugyanakkor diéta, mentális kimerültség vagy stressz esetén is kiváló termék a Scitec BCAA glutamine. Mivel segíti az izom- és sejtépítést, valamint az inzulin előállításnak folyamatát, megszünteti az edzés utáni fáradságot, a Scitec BCAA glutamine egy kiváló terméknek nevezhető.