Ajándék ballagásra – gyerekrajzos selyemkendők a Silkywaytől

Ajándék ballagásra
Ajándék ballagásra

Gondot okoz, hogy milyen ajándékot adj ballagásra gyerkőcöd tanárának, óvónőjének? Sokan még ma is a bonbonra, vázára, emlékplakettre, emlékkönyvre és hasonló sablonos ajándékra esküsznek – de egyre többekben merül fel az igény arra, hogyha úgyis adunk valamit, akkor legalább használható, értékes és szép ajándékot adjunk ballagásra a tanároknak, óvó néniknek.
Te milyen indíttatásból adsz ajándékot ballagásra a tanároknak?

Szeretnéd letudni a kötelező köröket, azért mert illik, vagy tényleg örömmel megajándékozod a gyerkőcödet évekig tanító/nevelő tanárt, óvónőt? Sajnos a szülői értekezletek témája, az év végéhez közelítve egyre gyakrabban a ballagási ajándék körül forog és sok szülő teljesen elgyötört az elkerülhetetlen témától. Pár kreatív szülőnek mindig van valamilyen sláger ajándék ötlete, akár karácsonyi ajándékról, akár ballagásról van szó, a többiek pedig vagy leszavazzák, vagy támogatják – de az ajándékozást összefogó szülőnek mindenképpen nagy stresszt okoz, hogy a többiek mit szólnak majd az ötletéhez, lesz-e belőle veszekedés, esetleg megszületik az egyetértés, hogy mi legyen az ajándék ballagásra.
Amit mi ajánlani tudunk erre a problémára, az a tiszta selyemkendők, sálak a Silkyway selyemfestő műhelyből. Hogy miért selyemsálat, kendőt adj ballagási ajándékként? Mert ez az, aminek minden nő örül: egy szép selyemsál minden nő szívét megdobogtatja! Hát még akkor, ha a gyermekek rajzai vannak rajta! Igazán kedves és örök ajándék ballagásra, kérheted rá a gyermekek nevét is, vagy más feliratot, évszámot, az óvoda nevét, stb.