A Salgó polc méretek eltérései

Salgó polcrendszerek
Salgó polcrendszerek

A nagyobb raktárakban szükség lehet olyan fémből készült polcrendszer használatára, ami az áruk átláthatóságát és megőrzését biztosítja. A Salgó polc méretek különbözőek lehetnek, ezért bármilyen termék tárolására alkalmas.

Fémből készült szerkezetének köszönhetően, eltérő mennyiségű és súlyú termékek elhelyezését szolgálja. Sokoldalúságának köszönhetően, biztonsági érzetet nyújt a használóinak, hiszen mindenkinek fontos a precíz kivitelezés.

A Salgó polc méretek eltérésével gazdag választékú termék áll a rendelkezésünkre. A tároló szerkezet nagyszerű tulajdonsága, hogy könnyen összeszerelhető, ami lehetőséget teremt a helyének változtatására.

Ha meggondoltuk magunkat és áthelyeznénk, egyszerűen és nagyobb erőfeszítés nélkül kivitelezhető. Szerkezeti felépítésének köszönhetően, a saroklemezek kialakításával érhető el a kitűnő strapabíró jellege. A Salgó polc méretek segítségünkre szolgálnak a nekünk megfelelő polcrendszer kiválasztásában. Különböző magasságú és eltérő polcszinttel bíró állványok álnak rendelkezésünkre.