A mesélő unikornis plüss minden gyerek kedvence

unikornis plüss
Unikornis plüss

Az aranyos plüssöket általában minden gyerek szereti. Sőt, a legtöbbjüknek van egy-két kedvence is, amit mindenhová kötelezően magukkal hurcolnak és még alváskor sem válnak meg ezektől.

Az unikornis plüss is sok kicsinek hű társa, hiszen ez a varázslatos lény már önmagában képes elnyerni a gyerkőcök tetszését, de ha még puha külsőt is kap a mesebeli képességekhez, akkor nincs az a csöppség, aki ne szeretne bele már első pillantásra.

A jatekotthon.hu kínálatában szereplő, Luna névre hallgató unikornis plüss ráadásul még mesét is tud mondani, sőt, mesélés közben pislog és világít a szarva, így ha a kedves megjelenés nem lenne elég, akkor ezek a tulajdonságokkal már garantáltan megnyer magának minden apróságot.

Ha Ön is biztosra akar menni, akkor egy ilyen unikornis plüss kerüljön az ajándékcsomagba és akkor nem kell azon aggódnia, hogy fog-e tetszeni a meglepett kicsinek! Bátran beszerezheti szülinapra vagy karácsonyra is, mert nem fogja csalódás érni sem az ünnepelt és/vagy megajándékozott lurkót, sem Önt.