A diszkrét fürdőszobai kapaszkodó

Fürdőszobai kapaszkodó
Fürdőszobai kapaszkodó

Egy új lakás kialakításakor nem kérdéses, hogy a rendelkezésre álló legjobb technikai megoldásokat választják a fürdőszobák, konyhák berendezésére. Ezt a luxust egy régi lakás tatarozásánál már nem lehet megengedni, mert gyakran technikai lehetetlenségbe botlik a szakember.

Sokan visszahőkölnek a fürdőszobai kapaszkodó használata hallatán, pedig a biztonság érdekében érdemes figyelembe venni a felszerelését. Amikor a fürdőszoba tatarozása jön szóba, egy visszahajlítható fürdőszobai kapaszkodó felszerelését mindenképp tanácsos számításba venni.

Tekintettel kell lenni arra, hogy a tatarozások nem minden évben esedékesek és közben az ember sem fiatalodik. Kellemetlen bevallani, de egy bizonyos korban már jólesik egy biztonságos markolat, amikor kiszáll az ember a fürdőkádból. A fürdőszobai kapaszkodó ennek a célnak tökéletesen megfelel és a visszahajlítható változata, diszkrét módon teljesen elrejthető. Az, aki nem tud a létezéséről, tudomást sem szerez róla, észrevétlenül elrejthető a más fürdőszobai kellék mögé.