Az automata autó bérlés nagyon kényelmes

Automata autó bérlés

A ma forgalomban lévő autók többsége még manuális váltóval felszerelt. Viszont egyre több az automata autó, mivel fejlettségi szintjük megfelel a kényelmes és gazdaságos üzemeltetésnek. Aki még nem vezetett ilyet, annak az automata autó bérlés kiváló opció lehet és ajánlott kipróbálni a hétköznapokban. Tulajdonképpen minden megszokás kérdése. Az automata váltós járművekben nincs kuplung, ezért sokkal kényelmesebb vezetni. Bérelni is roppant egyszerű a különböző autókölcsönzőktől.

Az automata autó bérlésre lehetőség van interneten, telefonon vagy személyesen is igényelni vagy lefoglalni az autót. Minél hamarabb foglal, annál nagyobb választékból választhat. Tisztába kell lenni, hogy milyen célból szeretne, hány fővel és hová utazni. Ennek megfelelően kell járműt választani. Az automata autó bérlés bárkinek lehetséges, hiszen néhány kilométer városi közlekedés után garantáltan megtanulható, megszokható. Continue Reading “Az automata autó bérlés nagyon kényelmes”

Autóba szeretne GPS-t? Válogasson.

nyomkövető
nyomkövető
Manapság már többféle GPS flottakövető készülék között tudunk válogatni, minden igénynek és pénztárcának megfelelően. A multifunkcionális berendezés segítségével, teljes körű védelmet tudunk biztosítani az autó számára, nemcsak az utasok felé, hanem a szállítmány irányába is. A GPS nyomkövető készülék három nagy csoportjával ismerkedhetünk meg: az alap, közép és a professzionális tulajdonságokkal rendelkező berendezésekkel. Az USB és a fix GPS nyomkövető készülék külön csomagból rendelhető meg.
Continue Reading “Autóba szeretne GPS-t? Válogasson.”

Méretpontos autó gumiszőnyeg az online webáruházakban

Méretpontos autó gumiszőnyeg
Méretpontos autó gumiszőnyeg

Mint szinte minden téren, az autókat illetően is fontos, hogy szinte minden alkatrész, kiegészítő darab minőségi és színvonalas legyen. Ez az elv kétszeresen igaz, amikor a jármű tisztaságáról és megóvásáról van szó. A karosszéria védelme érdekében fontos megjegyezni, hogy a méretpontos autó gumiszőnyeg kihagyhatatlan darabja az autóknak, amelyiknél fő szempont a biztonság. Ez főként akkor bizonyul szükségesnek, amikor beköszönt az ősz, tél és akarva-akaratlanul számolni kell a kocsiba vitt vízzel, hólével. Sajnos ezt a két kellemetlen tényezőt nem szabad figyelmen kívül hagyni, ugyanis hosszútávon számos kárt okozhatnak. Természetesen ezen károk nem vehetőek könnyen észre és a nagy bajra csak akkor kerül sor, amikor a karosszéria szőnyeget fel kell szedni valami okból, így fény derül az előrehaladt rozsdásodásra. Continue Reading “Méretpontos autó gumiszőnyeg az online webáruházakban”

A Thule hólánc könnyen felszerelhető

Thule hólánc
Thule hólánc

A téli vezetést nagyban megnehezítheti a hó és a jég. Ilyen időben ugyanis a gumiabroncsok nem tapadnak jól és a vonóerejük is csökken. Ez azonban megelőzhető a Thule hólánc felszerelésével.

A szerkezet segít a tapadásban és a vonóerőt is növeli, így a havas, jeges utakon megfelelően lehet haladni a járművel. Ezáltal biztonságosabbá tehető a közlekedés, de attól még fokozott óvatossággal kell vezetni ilyen körülmények között. Continue Reading “A Thule hólánc könnyen felszerelhető”

Ugye már Ön is felrakta a téli gumit?

Ha nincs téli gumija
Ha nincs téli gumija

Az autógumik fontos részét képezik a vezetési élménynek, ezért nem mindegy, hogy milyen márka vagy változat mellett dönt. Nyáron értelemszerűen a nyári gumi a kötelező, míg télen választhat téli abroncsokat vagy négyévszakos változatokat. Ha még ha nincs téli gumija, akkor még mindig nem késő az Önhöz legközelebbi szervizbe ellátogatni és megvásárolni az új szettet. Az idő kissé csalóka, hiszen az ország egyik részén verőfényes napsütés van, míg a másik tájegységen lehet esik az eső vagy éppen tejköd van. Continue Reading “Ugye már Ön is felrakta a téli gumit?”

GKI igazolvány kedvező áron

GKI igazolvány
GKI igazolvány

Amennyiben olyan munkát kell, vagy szeretne végezni, amelyhez tehergépkocsi vezetői vizsga szükséges, akkor érdemes egy látogatást tennie a transzportstudium.hu weboldalra. Most a GKI igazolvány igen jó áron érhető el, mely egy összevont gépjárművezetői alapképzést és alapképzés-együtteseket tartalmaz. Ezek megszerzése nem annyira egyszerű, hiszen sok mindenre oda kell figyelni, de azért aki szeret vezetni, annak nem lesz problémája vele. Az összevont alapképzéseket annak a személynek kell megszereznie, aki közúton is szeretne C1, C1+E, C, C+E vagy D1, D1+E, D, D+E kategóriás vezetői engedéllyel közlekedni. Continue Reading “GKI igazolvány kedvező áron”

Miért van szükség gyerekülésre az autóban?

A gyerekülés szerepe
A gyerekülés szerepe

Vezetés közben elég kellemetlen, ha folyton arra kell figyelni, hogy a gyermek nyugton ül-e a hátsó ülésen. Ez zavarhat a vezetésben és a lurkó sincs megfelelő biztonságban, ha folyton mocorog.

Többek között ezt a problémát hivatott kiküszöbölni a gyerekülésEbben a gyerkőc biztonságban és kényelemben érezheti magát. Megfelelő mértékű szabad mozgási lehetőséget biztosít számára, de mégsem zavaró az autó többi utasára, főleg a vezetőre nézve. Continue Reading “Miért van szükség gyerekülésre az autóban?”

Tételes szélvédő árak tájékoztatásként

Szélvédő árak
Szélvédő árak

A gépkocsikat napjainkban olyan alkatrészekből alkotják meg, amelyek az autógyárakban készülnek. Az alkatrészeket külön-külön tendereztetés alapján vásárolják meg a gyártóktól. Az autókhoz tartozó szélvédő árak attól függően változnak, hogy rendelkezik Casco biztosítással vagy sem. Ha igen, akkor teljesen nyugodt lehet, hiszen a biztosító minden felmerülő költséget, akár egy teljesen új ablaküveget is kifizet. Azonban, ha nincs megfelelő kiterjedésű biztosítása, akkor sajnálatos módon Önnek kell állnia a csere, illetve a teljesen új gyári üveg költségeit.

Fedezet hiányában bizony egy új szélvédő igen borsos összeget emészthet fel. Az autóüveg árak alakulása évről-évre változik, hiszen a gyártók néha emelnek a szélvédő árak mértékén, néha pedig csökkentik azokat. A régebbi típusú üvegek ára csökkenő tendenciát mutat, míg az újabb típusú változatoké növekvőt. Az autóüvegek és a szélvédők közel 70 %-át a piacvezető, eredeti alkatrész gyártók teszik ki. Continue Reading “Tételes szélvédő árak tájékoztatásként”

Michelin téli gumi – ha lefagyna a mosolya

Michelin téli gumi a biztonságos vezetésért
Michelin téli gumi a biztonságos vezetésért

Aki igényes, minőségi gumiabronccsal szereti szelni az utakat, az már biztosan hallott erről a márkáról. A Michelin téli gumi gyártása több szinten ellenőrzött körülmények között történik, így Ön mérget vehet rá, hogy csakis minőségi terméket fog kézhez kapni, ha beruház rá.

Mivel hosszú élettartamú és a fogyasztást is csökkenti, a Michelin téli gumi ár-érték szempontból kimondottan főnyereménynek számít. Példának okáért itt van a Michelin zöld abroncsa, mely képes több százalékkal is lecsökkenteni a fogyasztást, ami hosszú távon nem csak a tulajdonosnak kifizetődő. Continue Reading “Michelin téli gumi – ha lefagyna a mosolya”

14. kerület autóbérlés mindenkinek

14. kerület autóbérlés
14. kerület autóbérlés

A likerent.hu weboldal már több mint 11 éve foglalkozik gépjárműbérléssel. A repertoárjában szerepelnek teherautók, személyautók és kibuszok is. A 14. kerület autóbérlés lehetősége bárki számára elérhető, akinek szüksége van segítségre. Személyautót azért szoktak bérelni az emberek általában, mert a sajátjuk szerelőnél vagy szervizben van. A fontosabb ügyek elintézéséhez pedig, mindenképpen szükség van egy gépjárműre. A likerent.hu szakemberei tisztában vannak azzal, hogy a magánszemélyeknek és a cégeknek azonnal szükségük van az általuk meghatározott típusú járműre. Continue Reading “14. kerület autóbérlés mindenkinek”

Döntsön a Michelin nyárigumi mellett!

gumiabroncsakciok.hu
gumiabroncsakciok.hu

Az abroncsokat többféle osztályba sorolják a gyártók. Léteznek tömör- és légabroncsok, diagonál-, övesdiagonál -és radiálabroncsok, nyári, téli és négyévszakos gumik, de akad még néhány besorolási szempont. Azonban a legnépszerűbb az időjárási körülmények alapján történő osztályozás. A Michelin nyárigumi a gumiabroncsakciok.hu webshopban is elérhető. Ha már tudja, hogy milyen méretű, típusú, márkájú, szélességű és átmérőjű abroncsra van szüksége, akkor alkalmazhatja a részletes keresőt a weboldalon. Nagyon fontos, hogy az áruház oldalán lévő abroncsok nem az aktuális raktárkészletet mutatják. Continue Reading “Döntsön a Michelin nyárigumi mellett!”

Autóüveg csere akár egy óra alatt

Autóüveg csere
Autóüveg csere

Az autókban található modern szélvédők jól bírják a megpróbáltatásokat, azonban nagy sebességnél elég akár kis kavics is, hogy megrepedjenek. A szélvédők szerepe leginkább az utasok védelmében rejlik. A megfelelő minőségű, fóliával ellátott üvegek nem törnek szilánkosan. Ezáltal nem kell attól tartniuk az elől utazóknak, hogy megsérülnek vagy megvágja őket egy nagyobb üvegszilánk. Az autóüveg csere a Pilis Autóüveg Kft.-nél is elérhető. A cserét olyan szakemberek végzik el, akik már egy óra alatt is képesek beépíteni az új szélvédőt. Egy igen jó szolgáltatása a Pilis Autóüveg Kft.-nek, hogy a mobil szerviz segítségével akár házhoz is kimennek. Így nem kell órákat várnia a sorára. Természetesen a mobil szerviz igénybevételéhez egy előzetes időpont- és helyszínegyeztetés szükséges. A Pilis Autóüveg Kft. csak és kizárólag minőségi termékekkel foglalkozik. A gyors és precíz munkavégzés során minden apró részletre odafigyelnek a szakemberek. Az autóüveg cserére több esetben lehet szüksége. Continue Reading “Autóüveg csere akár egy óra alatt”

Az egyedi megjelenésű új Citroen C3 Picasso

Az új Citroen C3 Picasso jó választás
Az új Citroen C3 Picasso jó választás

Amikor valaki eldönti, hogy új autót vásárol, sok mindent figyelembe kell venni, hiszen egy ilyen fontos döntést számos tényező befolyásol. Az új Citroen C3 Picasso egy varázslatos autó, minden részletében a maximumot tudja nyújtani. A letisztult formavilág, egyedi, avantgárd stílusú határozott formatervezés mindenki figyelmét felkelti, aki megtekinti a Citroen C3 valamelyik típusát. Azonban nemcsak kívülről beszélhetünk kellemes látványról, hanem belülről is, hiszen a sofőr és a többi utas számára is gyönyörű kilátást biztosít a hatalmas Zenith szélvédő, ami nemcsak a kilátásért, de a biztonságért is tökéletes módon felel. Continue Reading “Az egyedi megjelenésű új Citroen C3 Picasso”